Wall of Fame

Kære foreninger – jeg håber i har nydt sommeren sommeren.

 

Vi skal have gang i Wall of Fame – og en arbejdsgruppe af tidligere formænd for RIU vil koordinere dette.

 

Fra RIU’s bestyrelse, er vi meget glade for dette initiativ, som vi i øvrigt er helt enige i. Så kom med Jeres input med de ypperste præstationer som Roskilde idrætsfolk har udført (men vi taler præstationer på det ”højeste” niveau, jf. nedenstående beskrivelse).

 

Nedenstående arbejdsgruppe: Ove Pedersen, John Jacobsen og Ole Rasmussen har udarbejdet projektet Wall of Fame, der i al sin enkelthed går ud på, at hylde de idrætspersonligheder, der som medlem i en Roskilde forening, har erobret en af de ypperste medaljer i idrættens verden, nemlig officielle guldmedaljer ved enten OL, VM eller EM.

Vort ønske er på moderne digital vis, at vise disse enestående præstationer på vægge i Roskilde Kongrescenter, og vi har fået en foreløbig godkendelse herfra.

Finansiering ser vi gennem Roskilde Idræts Union, Roskilde Kommune og fonde, men vi behøver noget materiale fra klubberne om disse personer.

Hvis I ikke selv har dette fuldt ud, så måske ved hjælp fra de aktive, fra deres familier eller fra specialforbundene i DIF.

Det er bare vigtigt, at vi får alt at vide om de officielle vindere, og altså ikke ungdom- eller veteranmesterskaber.

Når vi har alt materialet – send det venligst til os inden årets udgang – så skal vi sammen med eksperter – her Roskilde Museum – have er overblik over personerne, og præstationerne.

 

Eventuelle spørgsmål må gerne rettes til

Ove Pedersen glim@mail.dk

John Jacobsen jj@jabbe.dk

Ole Rasmussen mo.ras@mail.tele.dk

 

Vi håber I tager godt imod dette initiativ – og er der spørgsmål, så vil ovenstående tidligere formænd stå til disposition, hvor Ole Rasmussen er den primære drivkraft.

 

Mvh

 

Jørgen Aufeldt

Formand

Roskilde Idræts Union