HVILKE IDRÆTSFACILITETER SAVNER DU I KOMMUNEN?

Er slåmuren i din tennisklub slidt ned? Er der for få lokale kunstgræsbaner? Mangler der belysning på din løberute? Eller står en baggård eller bygning ubenyttet hen, som lige så godt kunne bruges til idræt?

Så er det nu, du skal til tasterne. For hvis du har en god ide til en ny idrætsfacilitet kommune, kan du klikke ind på Danmarks Idrætsforbunds nye initiativ ’Danmark Mangler’ og sende dit forslag ind lige her: https://danmarkmangler.dif.dk/

Formålet med platformen er at sætte fokus på vigtigheden af de gode lokale idrætsfaciliteter op til Kommunalvalget 2021 den 16. november. De indkomne forslag skal styrke den lokale viden om behov og potentialer for bedre fysiske rammer til idræt, bevægelse og foreningsliv i hver kommune. Og håbet er, at platformen kan bidrage til en god dialog om de potentialer, der er i hver kommune. For idrætsforeninger og borgere er eksperter i lokale behov lokale. Med platformen får alle dermed en stemme og kan frit gå ind og foreslå konkrete faciliteter og deres placering.

På hjemmesiden kan du læse mere om baggrunden for ’Danmark Mangler’ og i en præsentationsvideo kan du se en introduktion til indsendelse af forslag.  

Efterlad en kommentar